Ostavili su ranjenog psa u telefonskoj govornici koja je bila toliko mala da nije mogao ni leći

Foto: Facebook

EMMA Semple osnivačica je londonske udruge Furry Friends Animal Rescue koja se bavi spašavanjem životinja koje su u nevolji. U petak navečer su je nazvali kako bi je obavijestili o ovom slučaju.

Pas Barry bio je ostavljen u telefonskoj govornici koja je bila toliko mala da nije mogao ni leći. Kada je došla i otvorila govornicu, psić se odmah onesvijestio u njezinim rukama. Satima je stajao na nogama koje su bile slomljene.

Bol koju je osjećao ne možemo ni zamisliti. Veterinar je rekao da se nesreća koju je psić doživio dogodila prije dva tjedna. To znači da su ga prijašnji vlasnici pustili da pati u bolovima, a kada je postalo gadno, ostavili su ga poput nekog starog, pokidanog predmeta.

Veterinar je najprije rekao da će psiću morati amputirati jednu šapu jer su mu živci potpuno oštećeni. No, onda se dogodilo čudo i Barry je počeo micati tu šapu.

On se trenutno oporavlja. Imao je operaciju i primio je lijekove protiv parazita. Uskoro će biti posve normalan pas i nadamo se da će vrlo brzo pronaći stalan dom i obitelj koja će ga obožavati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.