Odustao je od obiteljskog posla kako bi se bavio spašavanjem životinja koje nemaju dom

Screenshot: YouTube

JAMIE je s ocem radio u pečenjarnici. Bio je ekspert za pravljenje roštilja i time se bavio cijeli život. Meso nikada nije povezivao s nečim negativnim, no onda se dogodilo nešto što mu je promijenilo život. Jamie je oduvijek volio pse i cijela je ova priča počela upravo zbog njih. Imati velike pse nije lak posao. Vrlo je teško pronaći dovoljno velik prostor za njihov život.

Jamie i njegova djevojka zbog toga su se preselili na farmu. Sve je više počeo shvaćati kako životi životinja imaju istu vrijednost kao i njegov vlastiti. Počeo je udomljavati životinje koje su bile odbačene i bolesne. Danas ima više od 250 spašenih životinja. Kaže kako se na početku bojao konja, no sada s njima ima jednak odnos kao sa svojim psima.

Obožava sve svoje životinje, no maleni prasica Olive njegova je miljenica. Ona uvijek mora biti glavna. Vrlo je hiperaktivna i mrzi kada joj se netko petlja u poslove. Jamie je dokaz da se čovjekov život može promijeniti u sekundi i da razlog tomu itekako mogu biti životinje.

Farma na kojoj žive nije njegova i njezin je vlasnik odlučio prestati iznajmljivati je. No, Jamie i njegova djevojka zbog toga nisu posustali. To im je još jedan razlog da rade jače i bolje. Nadamo se da će uskoro pronaći novi dom u kojem će ove predivne životinje nastaviti uživati u slobodi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.