"Najslađa borba ikad": Dva mačića se bore za mjesto na suncu

Screenshot: TikTok

VIDEO korisnice @purdypaws_bengals postao je pravi hit na društvenoj mreži TikTok - pogledan je više od 2 milijuna puta.

Video prikazuje dva bengalska mačića, Doru i Lea, koji se bore za mjesto za spavanje na suncu. Borba je započela kada je Leo otkrio da mu sestra spava na njegovom omiljenom mjestu za drijemanje.

@purdypaws_bengals #siblingsbelike #kittenlife #kittens #kittensoftiktok #bengalkittens #bengalkittensoftiktok #bengalcatbreeder #bengalcatsrule #bengalcatworld #bengalcatlove #minileopard #spottycat #houseleopard #fyp #foryoupage #kittensounds #catfamily #catsounds ♬ original sound - Purdypaws Bengals

Preslatki sukob morala je prekinuti njihova mama Phoenix, koja je stala između njih dvoje kako bi zaustavila Leove napade.

@purdypaws_bengals #iamyourmother #mamacat #catfamily #siblingsbelike #kittenlife #kittens #kittensoftiktok #bengalkittens #bengalkittensoftiktok #bengalcatbreeder #bengalcatsrule #bengalcatworld #bengalcatlove #minileopard #spottycat #fyp #houseleopard #bengalcat #foryoupage #bengalcatsoftiktok #cat #catsoftiktok #mothercat #fyp #foryoupage ♬ Mother - Meghan Trainor

Korisnici TikToka oduševljeno su komentirali koliko su mačići preslatki. "Tako su slatki i lijepi", "Nikad nisam čuo mačku da mjauče na taj način, preslatko", "Oni su predivni", "Ovo je najslađa borba", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.