Mješanac dobermana iznenadio TikTok svojom nevjerojatnom vještinom samokontrole

Screenshot: TikTok

VLASNICA mješanca dobermana nazvanog Salem na svom TikTok profilu @siriuslysalem objavila je video u kojem je pokazala koliku razinu samokontrole posjeduje njen ljubimac. Vlasnica je u opisu videa rekla da je svog psa naučila da kontrolira svoje impulse i to primijenila u svakodnevnoj rutini. U videu vlasnica Salemu daje njegove najdraže poslastice, ali pas ih strpljivo drži u ustima i čeka njenu naredbu prije nego što ih pojede. Video ima 1.5 milijuna pregleda. 

@siriuslysalem

Plz excuse his concentration face 😂💀 i taught this by 1. Teach strict impulse control with ALL food/treats/meals etc. and I implemented that into our daily routine. After they perfected that, i taught him to hold inedible objects & slowly worked our way up to low value treats & then to higher value things once he got that. (There IS tutorials for both impulse control & holding objects on my YT! I show a step by step on how to train them. Go check those out)

♬ original sound - Sirius & Salem

Salem je uspio impresionirati korisnike TikToka svojom posebnom vještinom. "Baš je dobar. Odlično si ga izdresirala", "Voljela bih da i mene netko nauči samokontroli", "Kako pametan pas", "Sviđa mi se kako je nježan. Baš je sladak", samo su neki od komentara.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.