Maca ima neuroloških problema i napadaje, a spašeno prase zna kako je smiriti

Screenshot

SVINJICA Batman i maca Sriracha izgledaju kao najslađi i najbolji prijatelji ikad. Međutim, svinjica je maci i puno više od toga. Naime, maca Sriracha ima neurološki poremećaj zbog kojeg ima česte napadaje koji joj otežavaju hodanje.

Dvoje malih prijatelja trenutno živi u New Jerseyju, u centru za spašene životinje Rancho Relax. "Sriracha je naša maca s posebnim potrebama. Ima neurološki poremećaj zvan cerebelarna hipoplazija koja joj uzrokuje poteškoće s hodanjem i ravnotežom", objasnila je Caitlin Cimini, osnivačica udruge. "Svinjica zna kada je maci teško i pokušava je utješiti!"

Zaposlenici centra tvrde da Batman prepoznaje kada će Sriracha imati napadaj pa odmah dotrči do mace i legne na nju. Na taj način joj pomaže dok traje napadaj. Sriracha svaki dan čisti Batmana. "Jako se vole. To je tako dirljivo", rekla je Caitlin.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.