JEZIVO OTKRIĆE Veterinarka objavila fotografiju iz ordinacije i šokirala vlasnike pasa

Foto: Facebook

"AKO vaš pas slini ili mu iz usta izlazi pjena u njegovim ustima potražite ove kukce! Njihovi ugrizi mogu biti bolni, a na jezicima i ustima uzrokuju čireve!"

Upozorenje je to koje je na Facebooku objavila Lindsay Mitchell, veterinarka iz Hoisingtona u Kansasu, priloživši uz post i fotografiju psa Baileyja koja je šokirala vlasnike pasa - u njegovim ustima nalazilo se nekoliko desetaka kukaca, tzv. azijskih bubamara.

Njezina objava (koja je u međuvremenu uklonjena s Facebooka) mnogima se nije svidjela, a neki su je čak optužili kako je riječ o fotomontaži koju je objavila kako bi namjerno uznemirila ljude.


Braneći se od onih koji su je optužili za širenje panike Mitchell je medijima izjavila kako nije željela prestrašiti ljude, već ih upozoriti da ako primijete navedene simptome, da psima mogu pomoći tako da im sami iz usta uklone kukce.

Dodala je kako kod uklanjanja ne postoji opasnost, kao npr. kod uklanjanja krpelja, da u njihovim ustima ostane glava ili bilo koji dio kukca.

Da nije riječ o montaži, već o stvarnoj fotografiji potvrdila je i sama vlasnica koja je jedne večeri primijetila kako je njezin pas bezvoljan, odbijao je jesti i iz usta mu je izlazila pjena.

Zabrinuta za njegovo zdravlje posjetila je veterinarku koja je psu očistila usta i riješila ga neugodnih problema.

Problemi koji zadesili Baileya događaju se rijetko, ali su mogući i to pod uvjetom da pas sam proguta kukce.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.