Jedna je djevojka ostavila štene s porukom oko vrata, a sadržaj poruke slomit će vaša srca

Foto: Facebook

Psić imena Chewy ostavljen je na aerodromu s ceduljicom oko vrata. Tri mjeseca star pas bio je zbunjen, uplašen i ozlijeđen. No, prije nego što osudite njegovu prijašnju vlasnicu, budite svjesni da je ona to učinila jer nije imala drugog izbora. Poruka je glasila:

"Bok, ja sam Chewy! Moja je vlasnica bila u nezdravoj vezi u kojoj je svakoga dana trpjela zlostavljanje. Nije imala dovoljno novaca za još jednu kartu i morala me ostaviti ovdje. Nije imala drugog izbora. U jednoj od svađa, njezin me bivši dečko udario i povrijedio mi glavu. Vjerojatno moram veterinaru. Moja me vlasnica obožavala i jako joj je teško bilo odvojiti se od mene. Ona vam poručuje da me čuvate i volite najviše na svijetu!"
 
Jedna ga je osoba pronašla na aerodromu i odvela ga u obližnje prihvatilište za životinje. Vlasnica prihvatilišta primila ga je i rekla kako joj je srca bilo slomljeno čim je čula cijelu priču. Putem interneta htjeli su bivšoj vlasnici poručiti da je njezin psić u dobrim rukama. Nadamo se da je ta poruka došla do nje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.