Izbacili su ga iz auta u središnjoj BiH. Trčao je za njima, ali ih nije stigao

Screenshot

OVO je sigurno jedna od najtužnijih snimki koje smo vidjeli u posljednje vrijeme. Snimka prikazuje psa koji očajnički pokušava sustići svoje vlasnike koji su ga monstruozno izbacili iz auta i otišli.

Osoba koja je snimila ovu tužnu scenu između Olova i Kladnja u Bosni i Hercegovini je psa nahranila i dala mu vode te ga pokušala maknuti s ceste. No sve što je htio ovaj pas je vratiti se svojim vlasnicima, biti opet s njima.

Tužna snimka slama sva srca jer siroti pas trči svom snagom dok njegov vlasnik stišće gas i odlazi daleko od njega. Trčao je sve do tunela i tamo je usporio. Iscrpljen, zbunjen i tužan.

Osoba koja je snimala mu je tada prišla, no pas se okrenuo i nastavio prolaziti kroz tunel.  Ne zna se kako je ova tužna priča završila, nažalost sigurni smo da pas nije uspio stići svoje vlasnike.

Nadamo se da će se ipak pronaći osoba koja je ovo napravila i da će pas pronaći ljude koji će ga voljeti zauvijek. Ne ostavljate svoje ljubimce, budite odgovorni vlasnici. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.