Index Ljubimci pomažu: Mama i kćer pronađene u šumi traže sretne domove

Foto: Privatne fotografije

U NAŠU redakciju stigao je petak, ali i nove njuškice, koje tražne sretne domove.

1. Frida i Flo (Sklonište Dumovec)
 
Frida i Flo, mama i kći, križanke labradora. Pronađene na istočnom dijelu Zagreba u šumi, uz jednu plahtu, malo dehidrirane hrane na podu i malo vode u plastičnoj posudi. Još jedna "tipična" priča o napuštanju. Je li to doista način na koji bi se trebalo odnositi prema živim bićima? Prosudite sami. 
 
Malena obitelj u toj je šumici provela nekoliko dana, a onda ih je potreba za toplinom, hranom i vodom dovela do nabližeg naselja, gdje su prihvaćene na privremeno čuvanje. Nekako nam se čini da su prije imale svoj dom i svoje ljude, jer se znaju lijepo ponašati, dobre su, velike su maze i beskrajno su privržene ljudima, bez obzira što ih je jednom jedan njihov čovjek napustio i zaboravio.
Ove dvije prelijepe i pametne damice zaslužuju ovaj puta pravi pravcati dom i obitelj koja će ih voljeti i zauvijek prihvatiti u svoj život.
 
Frida i Flo su cijepljene i očišćene od parazita, uskoro će biti i mikročipirane. Udomljavaju se ili odvojeno ili zajedno. 
 
Bitno je samo da to za njih bude zauvijek dom i da odsada nadalje upoznaju samo one dobre strane ljudskog svijeta, jer su nakon svega proživljenog zaslužile samo najbolje. Frida ima skoro 3 godine, a Flo 3 mjeseca.
 
 
2. Sklonište Pokupsko Cerje
 
Ova maza koju vidite na slici je ženka stara oko 3 godine te i ona čeke vesele i dobre ljude, koji će se brinuti o njoj i puno ju češkati po trbuhu.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.