FOTO Začuo je šuškanje u kupaonici, a ono što ga je dočekalo tamo morao je fotkati

Foto: Facebook

ŽIVOT s ljubimcima donosi svakidašnje avanture i zabavu. No neki su dani ipak malo drugačiji od drugih. Vlasnik ovog preslatkog psića prije nekoliko večeri odlučio je otići u krevet nešto ranije. Njegov ga je pas preduhitrio i već je bio u dubokom snu. Obojica su imala naporan dan i jedva su čekali sklopiti oči. Nakon nekoliko sati, vlasnika su probudili čudni zvukovi i krenuo je u dnevnu sobu. Putem je začuo čudno šuškanje koje je dopiralo iz kuhinje i to ga je prestrašilo.

Otvorio je vrata i ugledao neku životinjicu, no nije bio siguran o čemu je riječ. Mislio je da se radi o tvoru ili rakunu jer bi bijelo krzno svog psića primijetio i u mraku. No kada je upalio svjetlo, shvatio je da ipak nema goste. To maleno biće ipak je bio njegov psić, no nešto je na njemu bilo čudno. Bio je prekriven dekicom i takav je krenuo po vodu. Bilo mu je mrsko izlaziti iz topline krevetića pa je sa sobom ponio prekrivač. Vlasnik se vratio po telefon i snimio je njegov put od kuhinje do sobe. Njegove smiješne fotke zabavile su cijeli svijet, a sigurni smo da će se svidjeti i vama. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.