FOTO Nakon što je nestala, proglasili su je mrtvom, a ona se nakon 10 godina vratila kući

Foto : Hidreley/Hidreley/Brian C. Rittmeyer

POSTOJI puno priča o psima koji su se nakon dugo vremena vratili svojim obiteljima. Nekima je trebalo par dana, nekima mjeseci, a nekima godine. Ova priča o crnoj labradorici Abby je predivna i jedinstvena.

Prije 10 godina, vlasnica Debra Suierveld je sa svojom obitelji i Abby uživala zabavljajući se u svom dvorištu. Abby je tada imala jednu godinu i bila je još uvijek zaigrano i veselo štene.

U jednom trenutku, Abby je samo pobjegla i nije se više vratila. Obitelj ju je tražila po svuda, ali od nje nije bilo niti traga. Nakon nekog vremena s tugom u srcima proglasili su Abby mrtvom.

No ovo nije kraj ove priče - 10 godina kasnije Abby se pojavila 13 kilometara dalje od svoje prave kuće. Ljudi kojima je došla odveli su je u sklonište, gdje su otkrili da ima mikročip i ime vlasnika.

Kontaktirali su vlasnicu Debru koja je ostala u potpunom šoku. Izjavila je da je to pravo čudo i u nevjerici je otišla po svoju dragu kujicu.

Nitko ne zna gdje je Abby provela zadnjih 10 godina, no ono što je najbitnije, pronašla je put do svoje voljene obitelji i sada su opet sretni zajedno.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.