Došao u park prekriven maslacem od kikirikija pa objasnio zašto je to učinio

Foto: Facebook

IZGUBITI okladu nije lako, osobito kada imaš prijatelje koji će ti taj gubitak učiniti još težim. Steven Shrout našao se u takvoj jednoj priči. Nakon što je bio posljednje plasiran u igranju igrice, njegovi prijatelji naredili su mu da se mora skinuti u donje rublje, namazati maslacem od kikirikija i otići takav u obližnji park za pse.

Svi su bili uvjereni da Steven to neće učiniti, no on nije htio da ga kroz život prati epitet kukavice i gubitnika pa je odlučio odraditi svoju "kaznu". Namazao se kikirikijem i golišav otišao među hrpu ljudi i pasa. Jedan od vlasnika za The Dodo je rekao kako nikome nije bilo jasno što se događa.

I psi i vlasnici bili su zbunjeni, a samo nekoliko pasa prišlo mu je i znatiželjno ga gledalo. Neki su ga pokušali polizati, a Steven se sramežljivo povukao s mjesta zločina i vrati o u auto svojim zločestim prijateljima koji su umirali od smijeha.

Izjavio je kako je to najsramotnija stvar koju je učinio u životu. No nije htio biti osoba koja se ne usudi napraviti tako nešto pa je izveo cijelu tu glupu i pomalo opasnu stvar. Na svu sreću, prošao je bez ozljeda i bez previše osuda. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.