13-godina stara kujica ostavljena je na travnjaku uz tužnu poruku

Foto: Facebook

REESE je 13 godina stara kujica koja je pronađena na travnjaku ispred nečije kuće. Osoba koja ju je pronašla primila ju je u svoj dom, fotografirala je te prenijela riječi iz pisma koje je našla uz nju na svoj Facebook profil. Označila je lokalnu zajednicu za zaštitu životinja te naglasila kako se ona ne može brinuti o njoj. Voditeljica azila otišla je po Reese jer je imala savršen privremeni dom za nju.

Odvela ju je kod svoje majke koja je baš nedavno izgubila svog psića. Na sreću, njezina se majka zaljubila u Reese čim ju je ugledala i odlučila je zadržati zauvijek. U pismu je pisalo kako se njezina bivša vlasnica više ne može brinuti o njoj jer ima četvero djece te da jednostavno nema vremena za to sve. Naglasila je da je jako voli, ali da nema izbora. Važnije od svega je to što je Reese vrlo brzo pronašla novi dom i vlasnicu koja je obožava, pazi i mazi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.