Evo po čemu se Škorpioni rođeni u listopadu razlikuju od Škorpiona rođenih u studenom

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ASTROLOZI često ističu kako se osobe rođene u istom horoskopskom znaku mogu znatno razlikovati ovisno o mjesecu rođenja. Iako se Škorpioni, rođeni između 23. listopada i 22. studenog, diče snažnim i strastvenim karakterom, postoje neke razlike između Škorpiona rođenih u listopadu i onih rođenih u studenom, koje ih čine jedinstvenima.  

Škorpioni rođeni u listopadu

Strastveni i impulzivni: Početak sezone Škorpiona donosi snažne emocije. Škorpioni rođeni u listopadu često su intenzivniji i skloniji donošenju impulzivnih odluka na temelju trenutnih osjećaja.

Ljubav prema umjetnosti: Mnogi astrolozi vjeruju da su Škorpioni rođeni u listopadu skloniji kreativnom izražavanju, bilo kroz pisanje, slikanje ili glazbu.

Otvoreni i društveni: Dok su svi Škorpioni poznati po svojoj tajnovitosti, oni rođeni u listopadu često su skloniji dijeljenju svojih osjećaja i otvaranju prema drugima.

Škorpioni rođeni u studenom:

Duboki mislioci: Škorpioni rođeni u studenom često su introspektivniji i skloniji dubokim razmišljanjima o životu, smislu i svemu što ih okružuje.

Strpljivi i promišljeni: Dok su Škorpioni rođeni u listopadu impulzivniji, oni rođeni u studenom često paze na detalje i razmišljaju o svim opcijama prije nego što djeluju.

Jača intuitivna strana: Vjeruje se da su Škorpioni rođeni u studenom posebno osjetljivi na promjene u okolini i da imaju jaču intuiciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.