OVE smo šparoge našli na zagrebačkom Kvatriću i vezica od 100 grama košta 25 kuna. Prodavačica nam je rekla kako su ubrane u zadarskom zaleđu, a osim što ih ona voli iskoristiti za fritaju, kaže kako ne baca ni drvenasti dio stabljike.
"Šparoge krenite čistiti od kraja, pa malo po malo trgajte drvenastu stabljiku dok puca i dok ne dođete do mekog dijela. Taj dio je dobar za jesti, a nemojte baciti onaj drvenast jer je taj dobar za čaj", govori.
Recept za čaj možete naći OVDJE, a recept za jednostavnu fritaju je OVDJE, napravite je već sutra za doručak.
Foto: Dusko Marusic/Pixsell
Ako isprobate ovaj recept, svakako fotkajte rezultat i objavite u našoj Facebook grupi Index Recepti: Što ste danas kuhali?
Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan.