Tea Mamut peče krafne koje izgledaju top, svaki tjedan imaju novi okus

Foto: Instagram/oskolac

TKO kaže da su krafne rezervirane za veljaču? Splitska slastičarnica O'š kolač u prodaji ima krafne koje izgledaju odlično i puni su iznenađenja jer svaki tjedan u ponudi imaju novi okus.

Čini se kako je publika poludjela za ovim krafnama koje i preko fotografije izgledaju stvarno čarobno - tako mekano i sočno.

Krema od vanilije, krema od lješnjaka, praline punjenje (pasta od karameliziranih lješnjaka) i karamela samo su neki od vrsta punjenja u O'š kolač krafnama. 

Tko stoji iza ove slastičarnice? 

Vlasnica i mozak operacije je talentirana slastičarka Tea Mamut, inače rođena Splićanka i vrlo popularna pastry chefica čije smo kulinarske emisije rado pratili i na TV-u.

"Moj hobi je postao moja profesija. Priznajem da, zaista, živim i dišem to što radim. Otvaranje slastičarnice O'š kolač bila je najbolja odluka koju sam mogla donijeti", kaže Tea.

"Ako želiš biti najbolji pastry chef, trebaš voljeti ono što radiš i slijediti svoj san", tvrdi cijenjena slastičarka.

>> Recept za mekane krafne

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.