Što skuhati nakon posla? Tri ideje za toplu večeru koja će biti na stolu za pola sata

Foto: Shutterstock

NAKON napornog radnog dana, malo tko ima volje provesti sate u kuhinji. Ipak, to ne znači da se morate odreći toplog, ukusnog i domaćeg obroka. Dobra vijest je da uz malo organizacije i pravih recepata, večera može biti na stolu za manje od pola sata. U nastavku donosimo tri jednostavne ideje koje će vam uštedjeti vrijeme, a ipak pružiti užitak kuhanja i zajedničkog obroka.

1. Piletina Alfredo

Piletina Alfredo je poznato pseudotalijansko jelo koje zapravo potječe iz SAD-a. Prilično je jednostavno za pripremu i sve se radi u jednoj tavi, a cijeli recept pronađite ovdje.

2. Juha od leće i slanine

Donosimo vam recept za ukusnu i zasitnu juhu od leće i slanine koja je gotova za samo pola sata! Po želji juhu možete usitniti štapnim mikserom kako biste dobili kremastu teksturu, a recept je ovdje.

3. Salisbury odrezak s umakom od gljiva

Salisbury odrezak je odličan način za pretvaranje obične goveđe pljeskavice u nešto nevjerojatno. Ovaj recept za sočnu pljeskavicu s umakom od gljiva isprobali su svi, a recept je ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.