Što se događa s nekad omiljenom pivnicom? Njihovo slavno jelo u nikad gorem izdanju

Foto: Index

PRIJE koji tjedan otišli smo na večeru u pivnicu Medvedgrad na Samoborskoj cesti u Zagrebu. Pamtimo je kao uvijek urednu pivnicu sa svježim, slasnim porcijama te toplim kiflicama i pogačicama s čvarcima za zagrijavanje od kojih se najedete a da ni ne trepnete. Ovog ih puta, nažalost, nije bilo.

Pivničke kobasice sa zapečenim grahom (68 kn / 9 eura)

Zaželjeli smo se pivničkih kobasica i zapečenog graha, koji je, doduše, u Medvedgradovim pivnicama uvijek bio gušći, no ne ovako očajan. Zapečeni grah koji smo sad dobili na tanjuru bio je, za početak, gotovo hladan te je imao konzistenciju ljepila. Prosušenog.

A sad kobasice. Eh. Ove su kobasice, čini se, više puta kuhane pa pečene jer su bile strahovito tvrde i prilično neugodne za jesti. Salata od kupusa je bila dobra, pa, eto barem jedne pohvale.

Prava je šteta uz neka Medvedgradova izvrsna piva jesti nešto ovako loše. Svakako se planiramo vratiti da se uvjerimo je li ovo bio izoliran slučaj ili se naša nekad najdraža pivnica stvarno toliko pokvarila.

U nastavku je jelovnik za sve vas koje zanima što se još nudi i po kojoj cijeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.