AKO ste i vi među onima kojima teža hrana kojoj sada dolazi vrijeme jednostavno ne paše - sastavili smo pravu listu za vas. Jela koja su i dalje sezonska, no jednostavna, svakidašnja i lagana.
Za ovakav rižoto možete iskoristiti gljive koje imate, lagan je i zasitan, pa mu nije potrebno meso. Provjerite naš recept.
Quiche je jednostavno jelo, za koje trebate pripremiti brzo prhko tijesto i nadjev s kojim možete improvizirati. Baza svakog nadjeva je ista (vrhnje, jaja, sir), no slobodno se poigrajte sastojcima. Mi smo odabrali quiche s porilukom, evo recepta.
Još jedno lagano jelo u kojem možete uživati u sezonskim gljivama. Jelo je brzo gotovo, a na vama je hoćete li ga jesti kao glavno jelo ili kao prilog nekom laganom mesu. Evo recepta.
Ako ste ljubitelj batata i slatkastih okusa u hrani, isprobajte ovaj jednostavni rižoto, koji se zapravo priprema od pirea od batata. Nježan je i kremast, a pravimo ga prema ovom receptu.
Uvijek omiljeno jelo, a i jedno od najbržih za pripremu. Kao povrće možete koristiti mrkvu, krumpir, batat, gljive, papriku - što god želite i imate kod kuće. Isprobajte recept chefa koji je objasnio kako dobiti savršeno pečenu piletinu, nalazi se ovdje.
Zdravo jelo kojem je sada vrijeme, kad je bundeva napretek. Lako se priprema, a posebno će vam se svidjeti ako ste ljubitelj slatkastih okusa u jelima. Evo recepta naše čitateljice.
U ovom receptu radi se o španjolskoj juhi od leće koja je brzo gotova, a lagana je i prirodno gusta. Po želji je pripremite uz meso, a odličan je izbor i kao jelo za nekoliko dana. Evo recepta.