Ivan Pažanin vodit će novu emisiju na Novoj, zvat će se Riba na torti

Foto: Facebook/Ivan Pažanin

RIBA NA TORTI je nadolazeća kulinarska televizijska emisija na Novoj TV. Emisija će biti slična RTL-ovoj emisiji Večera za 5, no umjesto javnosti nepoznatih osoba u ovoj će emisiji kulinarske vještine prikazivati poznate osobe iz hrvatskog javnog, glazbenog, glumačkog, voditeljskog te sportskog života.

Svaki tjedan petero natjecatelja predstavit će sebe u kulinarskim vještinama u svom domu, a svaki natjecatelj imat će pravo pozvati svog pomoćnika. Da bi njihov zadatak bio teži, svaki tjedan imat će zadatke koji će im otežati snalaženje u kuhinji (tematski tjedni, zamjena menija s drugim natjecateljem i ostali). Voditelj emisije bit će hrvatski kuhar Ivan Pažanin.

"Da bi njihov zadatak u showu bio još malo zahtjevniji, svaki tjedan natjecatelji će imati različite izazove koji će im zakomplicirati snalaženje u kuhinji. Tematski tjedni poput japanske kuhinje, ali i zabavni i neočekivani zapleti poput zamjene menija s drugim natjecateljem dodatno će potaknuti kandidate da pokažu svoju kreativnost, snalažljivost i mogućnost prilagodbe.

Riba na torti gledateljima će pružiti pregršt smijeha i zabavnih trenutaka, ali i priliku da neke od svojih omiljenih poznatih ličnosti vide u novoj i dosad neviđenoj ulozi, a koji će kandidati probiti led u prvom tjednu doznat ćemo uskoro na Novoj TV", poručuju s Nove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.