Kad vidite što sve ova žena diže svojom vaginom, neće vam biti dobro

Foto: Instagram

VAGINA je mišić koji bi žene trebale vježbati cijeli život, ali dok većina svijeta zna samo za Kegelove vježbe, ova žena otišla je korak dalje pa svoju vaginu vježba baš ovako.

Vaginom diže teške predmete.

Priznajemo da su fotke s kojima je pokazala kako vježba stvarno fascinantne pa vam otkrivamo da to zapravo nije ništa novo.

Riječ je o vježbama uz pomoć jaja od žada, na koje se objese predmeti, a jaje stavi u vaginu, što ima niz prednosti.

Metoda je poznata još od davnina i ne bismo joj se trebali čuditi. 

Vježbe s jajetom odlične su za jačanje mišićnog tonusa vagine zbog: zdravijeg reproduktivnog sustava, smanjenja rizika od uroloških problema (inkontinencija), jačanja oslabjelih mišića nakon trudnoće i poroda, jačanja mišića dna zdjelice, za bolje pozicioniranje maternice (prevencija disenzusa i prolapsa), bolju funkciju debelog crijeva te naravno, za bolji seksualni užitak i snažnije orgazme. 

Sve to jako dobro zna Kim Anami, stručnjakinja za holistički seks i ljubavne odnose koja je, da bi približila ženama ovu zdravu metodu vježbanja, odlučila sve to dokumentirati i objaviti na svom Instagram profilu. 

Fotografije su pomalo čudne, ali sada znate čemu sve služe ove vježbe pa neka vas inspiriraju da ih možda probate i sami. 

Možete koristiti jaje od žada ili kuglice od silikona i stakla koje su dostupne na tržištu. Ima ih u više veličina, a početnicama se savjetuje što veće jaje, prije nego što steknete bolju kontrolu i snagu mišića.

Za bolje zdravlje i orgazam vrijedan Oscara! Ne za glumu, već izvrsnost! 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.