Vaša vas guza preklinje - podarite joj samo 10 minuta ovakve pažnje!

Foto: Instagram/Pinterest

KADA bi guza postajala čvršća, oblija, tvrđa i zanosnija od gunđanja kojim ih svakodnevno zasipate kada bacite pogled iza u ogledalu - e to bi bio pun pogodak, no daleko je ot realnosti. A to znači da i vaša guza zaslužuje puno bolji tretman da (joj) može rasti (samopouzdanje). Znate i same da lijepa riječ i upornost otvaraju svaka vrata, pa neka tako onda bude i s vašom guzom.  

Poklonite još pažnju kakvu zaslužuje pa će i ona vama vratiti istom mjerom - pomoći će vam da na ulici i vi plijenite veću pažnju. Ako je to naravno cilj kojeg želite postići.  

Kako? Za to se ipak malo morate pomučiti - ali ne puno, i ne klasikom. 

Ekipa Pop Sugar Fitness portala složila je odličan trening za guzu od samo 4 vježbe i 10 minuta dnevno. A to je upravo ta pažnja za kojom i vaša stražnjica vjerojatno vapi. 

Potezi:  

Squat Thrust 

Squat With Overhead Reach

Alternating Forward Lunge

 

Sumo Squat Jump

 

Postavite tajmer na 10 minuta i zapalite stražnjicu na ovaj način: svaku vježbu ponovite po tri puta, pa po 6 puta, pa po 9 puta, pa 12 puta ... i tako sve dok ne odradite svih 10 minuta. 

Zvuči zabavno, aktivno i tako dobro, s toliko pažnje za vašu obliju pozadinu. Odnosno, da i vi konačno imate jednu takvu. 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.