Utegnite core uz izazovan trening argentinskog fitness modela za kojim ludi Instagram

ARGENTINSKI fitness model Valentina Lequeux uoči sezone bikinija fokusirana je na zatezanje corea. Trening koji izvodi objavila je i na Instagramu kako bi ga svi koji žele mogli kopirati.

Odjenula je kratke hlačice i rezani top kako bi pokazala što se događa s mišićima dok izvodi pet vježbi za koje vam ne treba ništa osim prostirke i ručnika te snage i izdržljivosti.

“Svi želimo estetski zadovoljavajuće trbušne mišiće, ali snažan core je ključan za prevenciju boli u leđima. Ako želimo bolju izvedbu u teretani, moramo poraditi na funkcionalnosti i snažnom coreu”, napisala je Lequeux i savjetovala što izvoditi.

Prva vježba su trbušnjaci s podignutim nogama, druga plank iz kojeg se podiže stražnjica, potom plank tijekom kojeg se tijelo prebacuje s lijeve na desnu stranu, kombinacija planka i mountain climbersa te za kraj još jedna neobična varijacija planka u kojoj je potrebno rukom dotaknuti vrh nožnih prstiju. 

“Ovo je energično i praktično”, “Kraljica kućnih vježbi”, “Odlične ideje, koristit će mi na dnevnoj bazi”, komentirali su neki od njenih pratitelja koji su je nagradili sa skoro 20 tisuća lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.