Turska glumica otkrila trik koji topi salo kad niste raspoloženi za vježbanje

IAKO ima 40 godina i troje djece, turska glumica Berguzar Korel plijeni pažnju svojom vitkom linijom. Ključ njezinog uspjeha leži u tjelesnoj aktivnosti, ali i ona priznaje da postoje dani kada je jednostavno prelijena za trening.

"Tada obavezno propješačim najmanje šest kilometara", rekla je.

Korel inače ima osobnog trenera koji joj pomaže u održavanju figure, no pazi i na prehranu. Dnevno popije barem litru i pol vode te jede isključivo namirnice iz organskog uzgoja. Njezin jelovnik obiluje mahunarkama i hranom bogatom proteinima, a za dozu ugljikohidrata poseže za rižom.

Inače, kada se sa suprugom Halitom Ergençom 2016. pripremala za seriju Ti si moja domovina, oboje su se podvrgnuli dijeti. Naime, Halit je glumio vojnika u grčkom zarobljeništvu pa je morao izgubiti na težini. Berguzar mu je odlučila biti podrška pa je osmislila poseban režim prehrane koji su skupa slijedili. Nakon mjesec dana, on je bio 14 kilograma lakši, a ona sedam.

Mediji su tada pisali da je Halit na setu jeo đumbir, jabuke, mrkvu, ciklu, sirovi špinat i celer. Često je konzumirao i juhu od bundeve te salatu od kvinoje, a pio je limunadu ili sok od proklijalih žitarica. Od poslastica, par je konzumirao zdrave grickalice poput krekera od badema i sjemenki lana ili indijskih oraščića, maslaca od kakaa i badema, a slatkim bi se počastili samo u rijetkim prilikama

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.