Trener Kaley Cuoco otkrio kako izgleda fitness rutina zgodne glumice

KALEY Cuoco se ne zeza kad je u pitanju njezina fitness rutina. To će vam potvrditi i njezin dugogodišnji trener Ryan Sorensen.

"Kaleyini najdraži treninzi su oni koji stavljaju izazove pred nju. Ako joj je u početku nešto teško raditi, poželjet će raditi tu vježbu svaki put sve dok je ne usavrši", rekao je Sorensen za Today.

Ranije ovog mjeseca Cuoco je podijelila seriju Instagram fotografija na kojima je otkrila kakve kardio vježbe radi sa Sorensenom. 

"Klonimo se puno treninga s utezima. Kod Kaley je bitno da ostane tonirana i da ne izgradi tonu mišića", otkrio je Sorensen.

Konkretno, 50 posto njihovih treninga je kardio, a ostatak je fokusiran na izgradnju snage.

Cuoco, koja voli raznolikost na svojim treninzima, obično odrađuje 30-ak različitih vježbi tijekom jednosatne seanse sa Sorensenom. Također, često jaše na konjima i svaki dan napravi oko 10.000 koraka.

Iako je njezina kućna teretana opremljena vrhunskom kardio opremom, uključujući sobni bicikl i veslački stroj, većina njenih alata za treniranje je povoljna za kućni proračun. Primjerice, Cuoco redovito koristi uže za vježbanje cijelog gornjeg dijela tijela.

"To je izvrstan trening za ramena i jezgru, a uz to i ubrzavate puls", rekao je Sorensen.

Ako želite odraditi trening po uzoru na popularnu glumicu, Sorensen preporučuje da napravite ove vježbe: plank (10 ponavljanja), rumunjsko mrtvo dizanje na jednoj nozi (8 ponavljanja na svakoj nozi), skokovi iz čučnja (30 skokova), brzi sprint (trčite 20 sekundi, vježbu ponovite 10 puta s pauzama u trajanju od 30 sekundi), nožna ekstenzija jednom nogom (napravite 20 ponavljanja sa svakom nogom), piše Today.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.