Slavna Victorijina anđelica Shanina Shaik otkrila tajne nevjerojatne figure

Foto: Instagram

27-GODIŠNJA Shanina Shaik u studenom prošle godine peti put je nosila reviju Victoria’s Secreta. Australska manekenka još je jednom pokazala vitku figuru, a sada je otkrila čemu duguje izgled.

Na Instagramu je objavila fotografiju bez make-upa na kojoj pije zdrav, zeleni sok. Kune se da upravo zbog njega ima ravan trbuh i sjajnu kožu.

“Mnogi od vas me pitaju zašto svaku jutro pijem sok od celera. Bogat je vitaminima, djeluje antiupalno, dobar je za trbuh (sprječava nadutost), probavu i kožu”, napisala je.

Njen jelovnik obiluje proteinima i povrćem kuhanim na pari, a ne konzumira voće s puno šećera, kao ni alkohol.

“Jutro počinjem čašom tople vode s limunom. Nakon toga pojedem dva kuhana jaja, malo avokada ili dimljenog lososa ili samo sok od celera”, otkrila je ranije za Daily Mail.

Ručak je sličan, a za večeru odabire ribu i povrće.

“Moja prehrana je vrlo jednostavna. Ponekad, ako nemam energije, popijem šalicu crne kave”, kaže.

Shaik voli pilates, ali vježbe izvodi uz jedan dodatak.

“Na gležnjevima uvijek imam utege teške kilogram. Često plešem što je kardio trening sličan aerobiku i preskakanju užeta. Doista uživam u tome. Mislim da je to odličan oblik tjelovježbe za sve žene koje žele ojačati”, pojasnila je.

Ako ste pomislili da je dovoljno odraditi takav trening dva do tri puta tjedno i izgledati poput Shaik, prevarili ste se.

“Prije revije vježbam dva puta dnevno”, priznala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.