Slavna glumica razljutila fanove fotkama u donjem rublju: "Nemojte se prejedati"

Foto: Instagram

SARAH Michelle Gellar, koje se mnogi sjećaju kao Buffy, ubojice vampira, razljutila je fanove porukom uz fotografije na kojima nosi donje rublje. 

''Postavit ću ove fotografije po kući kao podsjetnik da se ne prejedem u četvrtak'', napisala je na Instagramu i tako poručila svima koji slave Dan zahvalnosti da pripaze koliko će hrane pojesti.

Fotografije koje je objavila su iz 2007. godine kad je pozirala u crnom čipkastom donjem rublju za časopis Maxim. Danas je supruga glumca Freddieja Prinzea Jr.-a s kojim ima dvoje djece, a fotografije stare više od desetljeća je odlučila iskoristiti kao motivaciju da se ne prejeda tijekom jednog od najpopularnijih američkih blagdana.

Iako je objava zaradila 165 tisuća lajkova, mnogi su je kritizirali i poručili da ovo može biti opasan okidač za osobe koje pate od poremećaja prehrane.

''Nema nište loše u hrani ili punijoj figuri'', ''Mislim da si super i prekrasna, ali ovaj opis je tužan i razočarao me, nadam se da je riječ o šali'', ''Sarah, volim te, ali ova poruka je jako opasna za ranjive mlade djevojke'', ''Uredi opis fotografije i napiši nešto manje štetno'', ''Prvi put si me razočarala svojom objavom. Ovo su jako opasne i bezosjećajne riječi'', napisali su joj fanovi.

Bilo je i onih koji su stali u obranu poznate glumice pojasnivši kako samo pokušava održavati zdrav životni stil.

''Nema ništa loše u tome što ne želi pretjerati i želi zadržati težinu'', poruka je jedne pratiteljice.

Sarah Michelle Gellar 2011. je priznala da je patila od dismorfičnog tjelesnog poremećaja, odnosno straha od ružnog izgleda.

''Roditeljstvo pomalo mijenja izgled. Mislim da svaka mama ima taj poremećaj. Moram se podsjetiti da sam ljudsko biće, da sam majka'', ispričala je za časopis Health, a kasnije iste godine otkrila da je pokušala biti opuštenija kad je prehrana u pitanju.

''Koliko je loše pojesti komad torte? Biti loš znači ubiti nekoga', našalila se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.