Schwarzeneggerov sin pokazao masivne mišiće i dokazao da nevjerojatno nalikuje ocu

POZNATA uzrečica kaže da jabuka ne pada daleko od stabla, a najbolji primjer da u njoj ima istine je Joseph Baena, sin Arnolda Schwarzeneggera. 24-godišnjak marljivo radi na svojoj kondiciji, a rezultate voli pokazivati na Instagramu. Zbog masivnih mišića nevjerojatno nalikuje slavnom ocu.

"Četvrtak je dan za klasične poze i klasičnu pjesmu", napisao je Baena uz novi video, u kojem zauzima nekoliko bodybuilderskih poza i uz ABBA-in hit Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) pokazuje mišićava leđa, prsa, ramena i ruke.

Mladi glumac inače voli rekreirati neke od najpoznatijih Schwarzeneggerovih poza, ali to nije jedino što je od njega naučio. Proučavajući očev fitness priručnik The Encyclopedia of Modern Bodybuilding, krenuo je na svoje putovanje u teretani.

"Moj otac me stvarno nadahnjuje. On je stvorio idealnu tjelesnu građu za većinu ljudi. Uspio sam steći mentalitet bodybuildera i mogu oblikovati svoje tijelo kako god poželim", rekao je za Men’s Health, časopis na čijoj je naslovnici osvanuo početkom ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.