S ovim što pojede u "grešnom" obroku The Rock bi mogao nahraniti cijelu vojsku

Foto: Instagram  

SVI bi trebali imati svoj Cheat Day, svi bi mu se trebali veseliti i barem jednom tjedno dati si oduška kad je u pitanju hrana, ali nemojte to činiti kao Dwayne Johnson. Zato što njegov tanjur i na normalne dane, kad pazi što jede, izgleda kao mini buffet nekog megalomanskog hotela, a kad "vara", tad bi stvarno mogao nahraniti vojsku. 

No, javnost ga užasno voli baš zbog njegovih "životinjskih proporcija" pa mnogi već znaju kako njegova svakodnevna fit prehrana, u dane kad pazi što jede, sigurno nije "mršavija" od 5000 kalorija. Međutim, tad redovno pazi da su sve unesene kalorije zdrave i dobre za njegovu masu, ali ako mislite da je čovjeku tolikih proporcija to dovoljno te da ne mora imati svoj Cheat Day, varate se.

Doduše, Dwayne rijetko kada vara cijeli dan. Obično si uzme jedan Cheat obrok tjedno, ali vjerujte, kad pročitate što sve tada pojede, činit će vam se da smo upravo opisali nečiji dnevni jelovnik. 

Kad mu se jede slatko, Dwayne pojede minimalno sedam palačinki s bananama, čokoladom, šlagom, javorovim sirupom i drugim dodacima, a jednom je pojeo 21 brownie s maslacem od kikirikija. 

Kad žudi za nečim slanim, bez imalo problema smaže 4 pizze s dvostrukim punjenjem, a jednom je  pojeo čak osam komada francuskog tosta prekrivenih pitom od jabuka.  

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.