Riješite se muških sisica, njih baš nitko ne voli

Foto: Instagram  

NEDAVNO smo doznali da se žene u najvećoj mjeri pale na opake muške grudi, ali pritom stvarno nitko nije mislio na viseće muške sisice kakve, paaa ... malo je reći, ali - nitko baš ne voli. 

No, ako ste i vi vlasnik jednih takvih, ne očajavajte odmah - primite se posla pa od sisica napravite grudi i jednom zauvijek zablistajte u svom muškom tijelu, no prije nego se uhvatite s njima u koštac pročitajte što o tom problemu zna Men's Healthov nutricionist Mike Roussell.

Dobro ste pročitali jer muške sise ne trebaju se uklanjati samo vježbom - prvo treba otkloniti uzrok problema. 

Jedite jaja da nemate sise

"Mnogi znaju da su viseće ili poveće muške sise znak povećane količine ženskih hormona u tijelu. U ovom slučaju - estrogena. No malo ljudi zna da sam estrogen nije toliko često problem po ovom pitanju već je tu znatno veći problem onaj s viškovima masnih naslaga. A kako znate, njih se ne možete riješiti samo na tom području tijela. Dakle, prije ciljane borbe sa sisama svaki muškarac koji ih ima morao bi skinuti svoje salo. Kako će se naslage topiti tako će se smanjivati i sise, a to je najbolje postići prehranom bogatom proteinima i povrćem", savjetuje i nastavlja.  

Osim prehrane bit će vam potrebno minimalno 4 sata tjedno vježbe - kombinirajte vježbe za izdržljivost tijela i kardio treninge - kako bi skinuli što više masti i tako konačno dali sebi mogućnost izgledati kao muško. 

I naravno, kada jednom krenete u avanturu nemojte stati kada vam se sise izravnaju ili barem dosegnu minimalnu dozu višenja - tada zapnite za utege i ojačajte te prsne mišiće da vam se i taj mali ostatak kože konačno napuni kako treba - muškim grudima. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.