Planina iz GOT-a dnevno pojede 10 tisuća kalorija. Evo kako to izgleda

PLANINA iz serije Game of Thrones u stvarnom životu je pravi div. Glumac Hafthór Björnsson težak je 202 kilograma i u danu pojede 10 tisuća kalorija. Stoga ne čudi da je treći put zaredom okrunjen kao najjači čovjek na svijetu.

Na svom YouTube kanalu otvoreno je progovorio o svom režimu i kako zadovoljava apetit tijekom putovanja.

"Uglavnom je isto kao i kad sam kod kuće. Moj savjetnik za nutricionizam Stan Efferdings brine se da mi serviraju svježe meso u hotelsku sobu. Hladnjak je uvijek pun mrkve i jaja pa jedem po zadanom rasporedu", otkrio je.

Dan počinje doručkom u 7 ujutro. On uključuje šest jaja, slaninu i tost. Nakon toga uzima dnevnu dozu vitamina i odlazi u desetominutnu šetnju koja mu pokreće probavu prije nego što otprilike dva i pol sata kasnije uslijedi drugi obrok. Oko 9:30 jede tanjur riže i špinata, meso bizona i piletinu. Onda trenira na traci za trčanje, a glavni mu je cilj održati mišićnu masu pa se prima i utega.

Nakon intervjua i fotografiranja ponovno slijede obrok, koji se uglavnom sastoji od mesa bizona i riže, te polusatni odmor.

Četvrti obrok u danu sastoji se od mrkve, riže, steaka, špinata, jaja i pileće juhe. Ponovno odlazi u šetnju, a nakon toga ponavlja posljednje jelo s menija. 

Dan najčešće završava jajima, pilećim krilcima, prženim krumpirićima, steakom, mrkvom i špinatom. 

"Svoje tijelo tretiram kao novi automobil. Posvećujem mu pažnju da bi dugoročno dobro radilo", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.