Ove se zvijezde kunu u svoje rutine za održavanje mladolikog i svježeg izgleda

S NAJBOLJIM dermatolozima, stručnjacima i tretmanima za lice na raspolaganju, slavne osobe znaju ponešto o tome što je potrebno da bi koža dobila sjaj. A kada je riječ o anti-ageingu, ove zvijezde imaju svoje proizvode u koje se zaklinju.

Jennifer Lopez

Kraljica mladenačkog sjaja, J.Lo je osnovala vlastiti brend za njegu kože koji odražava njezin etos jednostavne njege kože i dobrih sastojaka. Jedan sastojak u koji se kune je maslinovo ulje, kako je rekla za InStyle: "Moja mama i tete kunu se u maslinovo ulje. Glavni sastojak u mojoj kozmetici je modernizirana verzija maslinovog ulja, nazvana Maslinov kompleks. To je kombinacija sastojaka dobivenih od ekstra djevičanskog maslinovog ulja, fermentiranog ulja, ekstrakta lista i skvalena."

Penelope Cruz

Vječno mlada glumica često je pričala o svojoj strasti za ljepotom i kako joj je to od malih nogu usađivala majka. "Ona je uvijek govorila da jedemo zdravo i da se dobro odmorimo. Sjećam se da je zvučala kao pokvarena ploča koja nam govori da jedemo povrće i idemo spavati", rekla je za InStyle. "Iznervirala me, ali sada, kao majka, čujem sebe kako govorim iste stvari."

Jennifer Aniston

Poznata po svom zadivljujućem tenu i blistavoj koži, čini se kao da Aniston ne stari. Obožavateljica je jednostavnih tretmana lica, koje ona naziva "malim treningom za vaše lice". Osim toga, uvijek se šminka samo umjereno i nikad ne ide van bez SPF 50.

Halle Berry

Rekla je InStyleu da je tajna održavanja njezine kože blistavom korištenje ružine vodice koju prska po licu prije šminkanja i dopušta da upije. "Održava moju šminku vrlo vlažnom i osjećam da izgledam mlađa i svježija."

Salma Hayek

Salma Hayek koja prkosi godinama čvrsto vjeruje u čišćenje lica. "Nikad nisam otišla u krevet a da nisam očistila lice. Nikad u životu", rekla je za InStyle.

Sarah Jessica Parker

S Hayek se slaže Sarah Jessica Parker. Za InStyle je rekla da je tajna odlazak u krevet s čistom kožom. "Ono oko čega sam najmarljivija je čišćenje lica", rekla je. "Također uvijek nosim hidratantnu kremu i balzam za usne."

Olivia Wilde

Na crvenom tepihu Wilde nastavlja oduševljavati svojom besprijekornom kožom. "Moj režim je ulje za prethodno čišćenje, nakon čega slijedi cleanser," rekla je za InStyle. "Koristim vitamin C booster nekoliko puta tjedno."

Jessica Alba

Svojom vlastitom linijom ljepote, Alba je dugo proklamirala važnost brige o svojoj koži i brige o proizvodima koje nanosite na nju. "Majka me naučila da uvijek nosim kremu za sunčanje i da svoje kozmetičke proizvode tretiram kao investiciju", objašnjava ona. "Radije bih štedjela na odjeći nego na njezi kože ili šminki."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.