Otkrivena je fitness rutina kojom Sofia Vergara održava besprijekornu figuru

Foto: Instagram

GLUMICA Sofia Vergara je mnogim ženama uzor i inspiracija kada je u pitanju fizički izgled. 

Iako vrlo često u intervjuima ističe kako je neprestano gladna i kako obožava jesti nezdravu hranu, vitku liniju ipak ne duguje samo genetici. 

Naime, Sofia je jedna od povlaštenih klijentica Gunnara Petersona, jednog od najpoznatijih holivudskih trenera na čijem se popisu klijenata nalaze i Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Kendall Jenner i Angelina Jolie. 

Iako je Sofia godinama mijenjala vrste fizičkih aktivnosti jer je nebrojeno mnogo puta izjavila da mrzi teretanu, već nekoliko godina vjerno trenira s Petersonom s čijim treninzima, kako je izjavila za Shape, vidi najbolje rezultate. 

U čemu je tajna Petersonovih treninga?

Ovaj slavni trener obožava za svoje klijentice smišljati intenzivne, no vrlo maštovite treninge koji traju svega 40 minuta. Prvih pet minuta se radi zagrijavanje, zatim slijedi pola sata intenzivnog HIIT treninga u kojem radi cijelo tijelo te pet minuta istezanja na kraju. 

Uz redovite treninge, Peterson savjetuje svojim klijentima da iz prehrane izbace ugljikohidrate gotovo u potpunosti jer su oni glavni krivci za zadržavanje vode u tijelu te prikrivanje definiranih mišića i njihove separacije. 

Ako vas zanima kako otprilike izgleda jedan Petersonov trening, pogledajte video ispod i saznajte više. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.