Objavila fotku supruga golog torza pa joj poručili da je previše posvećen tijelu

Foto: Instagram

GLUMCE Kelly Ripa i Marka Consuelosa smatraju jednim od najfit parova na svijetu. Trud koji ulažu u vlastiti izgled se itekako vidi, a njime se često hvale na Instagramu. Ripa je na brojnim fotografijama u bikiniju, dok se Consuelos ponosi isklesanim torzom.

Ripa je posljednjom objavom pokazala svog supruga pri izlasku iz oceana. 

“Glumac se priprema za kraj odmora”, napisala je kraj fotke na kojoj je u vodi do struka.

Iako bi se rijetki požalili na ovakav pogled, to je pošlo za rukom jednom trolu koji je vrlo brzo komentirao: “Troši previše vremena vježbajući umjesto da se posveti ženi i djeci.”

Iako su mnogi odlučili stati u Consuelosovu obranu, to je na šaljiv način učinila sama Ripa.

“On je na odmoru s nama. On je multitasker”, poručila je.

Isto je učinio i Consuelos kad su jednom prilikom njegovoj supruzi poručili da u svojim godinama ne bi trebala nositi bikini.

“Par dana sam vagao. Vjerojatno sam se trebao ranije uključiti, ali želim biti iznad toga. Ipak nisam. Objavio sam fotografiju žene kojoj se najviše divim. Da, nosi bikini s 47 godina i bez sumnje će to činiti još mnogo godina. Ako vas to na bilo koji način vrijeđa ili patite od neke vrste psihoze, predlažem da se na to naviknete. Svim muškarcima koji imaju nešto negativno za reći poručujem da to učine ako ikad budu imali sreće naletjeti na mene”, odgovorio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.