"Nakon godina vježbanja, ovo je vježba koja je konačno promijenila moje tijelo"

Foto: Instagram

SPORTOM se bavi dugo godina, ali tek sad primjećuje veliku razliku.

Ne želimo se ponavljati, ali ako netko slučajno još nije čuo koja je to najbolja vježba i vrsta vježbanja za mršavljenje i vidljivu promjenu tijela, onda ćemo to ponoviti.

I ne samo mi već je, nakon što smo to jučer detaljno obrazložili, danas na portalu Pop Sugar Fitness izašao tekst žene koja je potvrdila upravo to.

Pričamo o mrtvom dizanju, a ovo je priča Michelle Foley koja je napisala: "Nakon godina vježbanja, ovo je vježba koja je promijenila moje tijelo".

Ukratko ćemo je prepričati:

Bavim se sportom već godinama, ali sam uvijek bila tip za dinamičnije stvari. Kad se u gradu otvorio prvi studio za SoulCycling, bila sam tamo. Kad su došli treninzi s TRX trakama i njih sam odmah stavila na repertoar. Bavila sam se svim i svačim, ali dizanjem utega nikada.

I tako sam godinama vježbala, a da moje tijelo nikada nije postalo onakvo kakvo sam uvijek mislila da bi trebalo izgledati nakon zdravog života koji vodim.

Sve dok me nisu nagovorili na utege. I evo me sada, samo nekoliko mjeseci vježbanja s utezima, a moje tijelo nikada nije izgledalo bolje i nikad se nisam osjećala snažnije i moćnije nego danas.

Zahvaljujući običnom mrtvom dizanju. Počela sam kao i svaki početnik, učeći ga izvoditi pravilno, a potom je jednostavno krenulo. Sa svakim novim kilogramom koji sad rado nabacim na šipku, ne mijenjam se samo fizički. Moje je samopouzdanje sve veće, kao i želja da ne stanem dok ne dođem do točke kojoj stremim. I čini mi se da sad prvi put u životu imam vježbu s kojom postižem točno ono što želim, a da se opet svakodnevno iznenađujem novim postignućima. 

I novim promjenama na tijelu jer iako sam prije, kao i sve žene, mislila da bi mi od dizanja utega prvenstveno trebale narasti ruke, moj je suprug prvo primijetio divne promjene na mojoj novoj, snažnijoj i okruglijoj guzi.

Eto, to je njeno iskustvo, ako još uvijek ne vjerujete zašto je mrtvo dizanje jednako dobro i za žene i muškarce.

Uostalom, ne bi ga nazivali najboljom vježbom da to ne zaslužuje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.