Najbolju prijateljicu Meghan Markle napali zbog fotke u badiću, ona im spustila

Foto: Instagram

JESSICA Mulroney, najbolja prijateljica Meghan Markle, na Instagramu je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, nakon čega je primila niz kritika na svoj račun.

"Silikoni plutaju u vodi? Ako je tako, nema potrebe da tvoja djeca koriste prsluke za spašavanje", bila je jedna od njih.

Međutim, Mulroney je odgovorila na komentare drugom objavom sarkastično napisavši: "Upamti. Nikad više nemoj objavljivati sliku u kupaćem kostimu."

U opisu je dodala: "Očito je slika u kupaćem kostimu uvredljiva za moju karijeru, neke pratitelje, dobrotvorne organizacije s kojima radim i moju djecu. Ali pogodite što... Nije me briga."

Potom je zahvalila svojim pratiteljima koji su joj dali podršku pa zaključila: "Svi ostali, pokušajte shvatiti."

"Prava si inspiracija, odgajaš troje male djece i upravljaš kućanstvom te pokrećeš vlastiti show", "Zaista je tužno vidjeti komentare ljudi" i "Izgledaš predivno i nadahnjuješ nas svojim napornim radom", bili su samo neki od komentara podrške.

Još u kolovozu je jednu fotografiju obrisala nakon napada i uvreda na svoj račun. Međutim, kasnije se predomislila pa je ponovno objavila. 

"Obrisala sam je nakon što sam je jučer objavila. Previše me trolova napalo. Naporno radim na svakom aspektu svog života i ponosim se svojim tijelom”, poručila je te zaključila da se više nikome neće ispričavati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.