Mladi youtuber pokušao pojesti sve što The Rock pojede na cheat day, evo je li uspio

DWAYNE "The Rock" Johnson jedno je od najprepoznatljivijih lica u Hollywoodu, a publiku u kina privlači akcijskim filmovima koji ostvaruju nevjerojatnu zaradu. Ako postoji nešto po čemu je The Rock poznat izvan svoje karijere akcijske zvijezde, to je njegova sklonost iscrpljujućim vježbama u teretani i još interesantnijim cheat mealovima.

Njegovi cheat obroci često se mogu vidjeti na njegovom Instagramu. Kad se priprema za uloge, prati strog režim prehrane i treninga, ali u slobodno vrijeme rado posegne za posebno kaloričnim i nutritivno praznijim obrokom, premda i dalje samo povremeno. Tu se nalaze pizze, sushi, francuski tost i palačinke, uz brojne druge slasne zalogaje.

Youtuber Brandon William pomislio je da bi bilo zabavno jesti poput Johnsona, točnije kopirati jedan njegov cheat day, uzimajući na jelovnik šest glumčevih poslastica. The Rock na takav dan unese čak 10.000 kalorija, stoga nije čudno da se radilo o pravom izazovu za mladog Williama.

Prvo je morao pojesti hrpu od 12 palačinki s vrhnjem i sirupom. Mučio se nakon samo nekoliko tisuća kalorija, što je dovelo u pitanje njegovu sposobnost da prođe ostatak izazova.

"Ovo će biti težak izazov", kaže. Drugi obrok se tada sastoji od duplih cheeseburgera sa slaninom. "Ne znam hoću li moći još nešto pojesti danas, tako sam sit", kaže William, tjerajući se na zadnji dio svog hamburgera. U ovom trenutku dosegnuo je 6000 kalorija, a preostao je još samo jedan Johnsonov cheat meal.

William svojim pratiteljima na Instagramu dopušta da odluče o posljednjem obroku, određujući se na četiri pizze. Nažalost, William i njegov prijatelj Adam su do tog trenutka toliko siti da ne mogu dovršiti pizze i uopće ne uživaju u jelu - nešto što dovoljno govori o Johnsonovim dnevnim obrocima na cheat day.

"Suludo je da bi The Rock sve ovo pojeo sam za jedan dan", kaže William. "To me zapravo šokira."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.