Meghan Markle ovog se Božića mora vagati prije i nakon kraljevskog ručka

Foto: EPA-EFE

BOŽIĆ je u kraljevskoj obitelji prepun bizarnosti. Jedna od njih nalaže da se svi uzvanici važu prije i nakon božićnog ručka s Kraljicom. Tako će ove godine tom činu prvi put prisustvovati Meghan Markle, ali i njena mama Doria Ragland.

Stručnjakinja za kraljevsku obitelj Ingrid Seward pojasnila je kako je riječ o običaju koji datira u rano 20. stoljeće, u vrijeme vladavine kralja Edwarda VII. 

''On se brinuo o zdravlju ljudi pa se tako htio uvjeriti da su svi dovoljno pojeli. Tako se rodila božićna tradicija vaganja prije i nakon glavnog obroka'', izjavila je Seward za časopis Grazia i dodala kako kraljevska obitelj ovu tradiciju vaganja slijedi korištenjem antikne vage.

Ovo će biti prvi Božić koji Meghan Markle provodi s kraljevskom obitelji u Sandringhamu, a prvi put je netko iz vanjskog svijeta pozvan da im se pridruži. Riječ je o mami Meghan Markle, a čak ni roditelji Kate Middleton nisu imali tu čast.

''Neobično je da je pozvana Doria Ragland, ali očito se kraljevska obitelj mijenja. Sigurna sam da će učiniti sve da se osjeća kao kod kuće'', smatra Seward.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.