J.Lo opakom fotkom trbušnih mišića pokazala sportske tajice s printom svog lica

Foto: Instagram

POSLJEDNJIH mjeseci nemoguće je ne pročitati vijest o slavnoj pjevačici Jennifer Lopez. Osim što je uzburkala svijet fitnessa svojim desetodnevnim izazovom bez ugljikohidrata i šećera, sudjeluje u showu World of Dance, a snima i film Hustlers u kojem će utjeloviti striptizetu. Kao da joj sve te obveze nisu dovoljne, sada je izbacila novu kolekciju sportskih tajica koje su prilično neobične. Naime, na sebi imaju lice J.Lo.

Odlučila ih je reklamirati fotografijom na kojoj u njima pozira ležerno zavaljena u fotelju i osmjehujući se. Odjenula je i crni sportski grudnjak i tako pokazala mišićavi trbuh i ruke. Izgleda prilično nevjerojatno za jednu 49-godišnjakinju.

“Ima sve genetske predispozicije za fit izgled, ima nevjerojatnu količinu tjelesne, ali i mentalne i emocionalne energije”, otkrio je njen trener David Kirsch s kojim trenira ako u blizini nije njen dečko Alex Rodriguez.

Fan je i metode slavne trenerice Tracy Anderson koja se usredotočuje na više ponavljanja vježbi za manje mišićne skupine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.