Jedna od najboljih kuharica svijeta pokazala tijelo: “Prava kaubojka”

Foto: Instagram

PADMA Lakshmi, jedna od ponajboljih kuharica svijeta i voditeljica showa Top Chef, tjedan provodi u Teksasu, gdje uživa na festivalu South By Southwest, ali je pronašla vremena da svoje fanove počasti fotografijom svog nevjerojatnog tijela.

U minijaturnom bikiniju pozirala je na kauču, a lice je prekrila kaubojskim šeširom. Mnogi su se odmah složili da joj nikada ne bi dali 48 godina koliko ima.

“Kakav trbuh”, “Prava kaubojka”, laskali su joj u komentarima.

Lakshmi tvrdi da odličnu formu tijela duguje napornim treninzima. Obožava boks, ali ne propušta ni kondicijske treninge. 

Također, kombinira CrossFit i pilates. Objavila je nekoliko videa snimljenih u jednom njujorškom studiju i pokazala koliko su njeni treninzi intenzivni.

Neke vježbe čak izvodi uz pomoć psa, kojeg smatra pravim partnerom za tjelovježbu.

Iako zbog posla ne može pobjeći od ukusne hrane, pazi da njena prehrana bude zdrava i uravnotežena.

“Jedem puno povrća i voća. Moja prehrana bogata je piletinom i morskim plodovima, kao i lećom i drugim mahunarkama. Odgajana sam kao vegetarijanka, a meso sam počela jesti tek u tinejdžerskoj dobi. Tijelu je teško probaviti meso pa se uglavnom trudim jesti namirnice biljnog porijekla”, izjavila je u svibnju 2018. za časopis People. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.