Influencerica poznata po gubitku 140 kilograma u bolnici zbog otkazivanja organa

INFLUENCERICA za mršavljenje Lexi Reed iz Indiane je u bolnici već oko mjesec dana, otkako su joj organi počeli otkazivati, prema riječima njenog supruga Dannyja, piše The Fox News.

31-godišnjakinja je postala internet zvijezda početkom 2016. godine, izgubivši više od 140 kilograma u manje od dvije godine. Međutim, prije nekoliko tjedana počela se osjećati loše i nije mogla zadržati hranu koju bi pojela, a o svemu je pratitelje i opću javnost izvijestio njen suprug Danny putem Instagrama, prema časopisu People.

"Ona se tada počela ponašati drugačije pa sam je odveo u bolnicu gdje su je primili na intenzivno liječenje, stavili u medicinski induciranu komu, na respirator i… organi su joj počeli otkazivati", napisao je.

Danny je izrazio zahvalnost Lexinim obožavateljima za slanje poruka podrške: "Hvala svima na vašim molitvama, sve nam toliko znače i ovo će biti dug i težak dio njezine priče, ali ona je jaka!" napisao je.

Kada je Lexi Reed 2016. započela svoju dijetu, imala je 220 kilograma, a ogromnom količinom uloženog truda i volje došla je do 78 kilograma, potaknuvši i svog supruga na put mršavljenja, nakon kojeg se on mogao pohvaliti s 45 izgubljenih kilograma.

Godine 2018. Lexi je uklonila oko 7 kilograma viška kože nakon gubitka težine. Prošlog rujna rekla je obožavateljima da se malo udebljala, okrivljujući pandemiju koronavirusa, ali je ustvrdila da je "sretna što je živa" i da je zahvalna što je dočekala svoj 30. rođendan nakon što se prethodno bojala da to možda neće uspjeti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.