Danijela Dvornik otkrila neobičan i djelotvoran recept za mršavljenje

Foto: Instagram

NIJE tajna da je Danijela Dvornik velika pobornica zdravog života pa osim što brine o uravnoteženoj prehrani, vodi i poprilično aktivan život.

No, ni redovne tjelovježbe i prolijevanje znoja nisu dale tolike rezultate kao uloga bake pa se na Instagramu pohvalila kako nikada nije bila vitkija, a svoju novu liniju može zahvaliti isključivo unučici Balie.

Naime, dok su Ella Dvornik i njen novopečeni suprug Charles bili na tajnom vjenčanju i medenom mjesecu, Danijela je brinula o njihovoj jednogodišnjoj kćeri. 

"Predala sam štafetu roditeljima! Sad ležim u pidžami, pijem čaj, Obama napokon uživa, dekica je tu i kašalj koji sam dobila od Balie. Traperice oblačim i skidam zakopčane, nema treninga do Balie", napisala je te brzinom svjetlosti zaradila brojne komentare na račun njene predanosti ulozi bake.

Čak je i Ella Dvornik priznala kako je promjena naočigled vidljiva.

"Baš ti se vidi da si smršavila", komentirala je, a mnogi su se složili kako Danijela svakim danom izgleda sve bolje.

Ipak, čini se da joj nedostaju svakodnevni treninzi koje je posljednjih dana morala staviti u drugi plan.

"Malo odmora trebam, a od ponedjeljka kreće posao i trening s trenerom. Jedva čekam", zaključila je Danijela.

Inače, ona je već nebrojeno puta dokazala da je stvarno prava "baka od formata", a nedavno je mnoge oduševila otkrivši kako je unuku navela da po prvi puta prespava noć u komadu. Kako je krenulo, čini se da Danijela skriva mnoge aseve u rukavu i da bi nas mogla naučiti brojne trikove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.