Busta Rhymes je skinuo 45 kilograma pridržavajući se ova četiri pravila

Foto: EPA

BUSTA Rhymes shvatio je da mu zdravlje mora biti prioritet. Legendarni hip-hoper je skinuo 45 kilograma nakon što se uplašio problema koje je počeo osjećati.

"Zbog prekomjerne težine mi je narastao krvni tlak. Bilo mi je teško disati", rekao je za Men’s Health.

51-godišnjak je u svojoj najtežoj fazi imao 154 kilograma, a danas je znatno lakši. Krenuo je žestoko vježbati u teretani, i po dva do tri puta dnevno, ali je napravio i neke promjene po pitanju svoje prehrane. Evo koje.

Jeo je nemasne proteine

Rhymes, pravim imenom Trevor Smith Jr., objasnio je da je u svoju prehranu uključio više nemasnih proteina poput piletine, odreska i jaja.

Smanjio je unos alkohola

TMZ je objavio da se Rhymes za pomoć obratio treneru Victoru Munozu koji mu je objasnio da je za uspjeh ključno smanjiti količinu alkohola koju konzumira.

Foto: EPA

Počeo je jesti losos

Losos je prepun esencijalnih hranjivih tvari poput omega-3 masnih kiselina. Kako prenosi TMZ, reperov kuhar pripremao je jela s lososom koji je uz sve dobrobiti i niskokaloričan.

Dizao je utege

Rhymes je zatim trenirao. Ponedjeljkom, srijedom i petkom je u teretani bio tri puta dnevno, a utorkom i subotom dva puta, piše Men’s Health. Glazbenik je radio vježbe za cijelo tijelo, a ponajviše je dizao utege i trenirao snagu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.