J. Lo i pet tjedana veganstva: Lijepa pjevačica riješila se tvrdoglavih par kilograma viška!

Foto: Billboard

NJENE obline poznate su diljem svijeta, no čini se kako J.Lo nije dijelila isto mišljenje s oduševljenim fanovima pa je otišla na dijetu.

Ovog proljeća, Lopez je odlučila promijeniti plan prehrane - na pet tjedana je izbacila mliječne proizvode, meso i gluten, a na nov način života natjerala je cijelu svoju obitelj! 
 
Jennifer je mršavljenje usporedila s poslom, izjavila je: "Moraš vježbati, moraš paziti što jedeš. Trebaš se potruditi - baš kao na pravom poslu!". 
 
Veganskom dijetom željela se riješiti nekoliko tvrdoglavih kilograma koji su ju mučili, te je u tome i uspjela. 165 centimetara visoka pjevačica brzo je izgubila 5 kilograma i smanjila jedan cijeli konfekcijski broj! 
 
Postupno je u prehranu dodala ribu, te još uvijek pazi što jede kako bi održala idealnu težinu. O dijeti kaže: "Obožavam jesti zdravo! Nikad do sad nisam znala kako se dobro možeš osjećati kad u tijelo unosiš samo kvalitetne namirnice. Ako želiš da te drugi ljudi vole, prvo se moraš pobrinuti za sebe!".
 
 
Osim što je na dijeti, J.Lo vrijedno vježba, a rutinu mijenja svakih 10 dana. Njena osobna trenerica Tracy Anderson sastavlja 9 do 13 različitih vježbi koje nakon određenog perioda zamijeni novima. Uobičajeni trening sadrži elemente aerobika i plesa, a tu su i popularne vježbe poput planka i čučnjeva.
 
Jennifer trenira oko sat vremena dnevno, a čak 30 minuta treninga posvećeno je oblikovanju poznate stražnjice.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.