Znate li tko su koordinatori intimnosti? Ova glumica odbila je njihovu pomoć na setu

Screenshot: Youtube

VJEROJATNO najneugodniji dio glumačkog posla je situacija kada trebate snimati ljubavnu scenu s kolegom kojeg ste tek upoznali. Zato se u Hollywoodu pojavilo novo zanimanje, takozvani koordinatori intimnosti. Njihov je posao da raznim tehnikama pomognu glumcima da se prilikom snimanja intimne scene osjećaju što ugodnije i opuštenije.

No glumica Jennifer Aniston podigla je prašinu svojom nedavnom izjavom da je tijekom snimanja škakljive scene s kolegom Jonom Hammom u seriji The Morning Show odbila koristiti takvu pomoć.

U intervjuu za Variety prepričala je da je ona iz starih vremena te kad su joj ponudili takvu pomoć, nije uopće znala što to znači. Nakon što su joj objasnili, rekla je: "Molim vas, pa ovo je ionako već dovoljno čudno! Zreli smo ljudi - možemo savladati ovo sami."

Certificirana koordinatorica za intimnost Samantha McDonald u razgovoru za The Daily Mail pozvala je Aniston da sljedeći put kada bude snimala takvu scenu ipak malo bolje razmisli o pomoći koja joj se nudi. "Nadam se da će nam se jednog dana putevi ukrstiti i da će ona biti spremna saznati više o tome što rade koordinatori intimnosti i kako mogu pomoći njoj kao glumici", izjavila je McDonald.

Dodaje i da nemaju svi glumci iskustvo i zrelost poput Aniston te da mnogima koordinatori intimnosti itekako olakšavaju prva intimna iskustva pred kamerama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.