Timothée Chalamet kaže da mu je ovaj hit s Tomom Cruiseom jedan od najdražih filmova

Foto: EPA/Screenshot: Youtube/Paramount Pictures

TIMOTHÉE Chalamet je u nedavnom intervjuu za GQ otkrio da mu je Tom Cruise velika inspiracija, a posebno mu se svidio njegov film Top Gun:Maverick, koji je imao premijeru prošle godine. 

Glumac je priznao da je Top Gun: Maverick pogledao čak 8 puta, a prošlo ljeto je unajmio cijelu kino dvoranu u Budimpešti kako bi filmska ekipa sa seta drugog dijela Dine mogla pogledati film.  

"Top Gun mi je bio velika inspiracija prošlo ljeto kada smo radili Dinu", rekao je Chalamet. "Neki članovi filmske ekipe su kolutali očima kad su čuli da ćemo taj film gledati u kinu, ali ja mislim da je to jedan od najboljih filmova koje sam ikada vidio."

Mladi glumac je otkrio da mu se Tom Cruise osobno javio nakon što je završio sa snimanjem prvog dijela Dine kako bi mu dao savjete. 

"Nakon što sam upoznao Toma Cruisea, točno nakon što smo završili sa snimanjem prve Dine, poslao mi je divnu, inspirativnu poruku", rekao je Chalamet. Cruise mu je u poruci dao savjete oko izvođenja vratolomija te mi je rekao koje bi instruktore i trenere mogao unajmiti. 

"Rekao mi je: 'U starom Hollywoodu bi te slali na treninge plesa i borbe, ali danas to nitko ne očekuje od tebe. Tako da o tebi ovisi hoćeš li raditi to ili ne'", dodao je glumac. 

Chalamet je uzeo k srcu Cruiseove savjete i počeo je trenirati kako bi se pripremio za snimanje drugog dijela Dine, zbog čega ga je pohvalio sam redatelj, Denis Villeneuve. 

"Primijetio da sam je trenirao puno više nego za prvi film i bio je spreman za scene borbe. Impresionirala me je njegova disciplina", rekao je redatelj. "Bio je prvi na setu, uvijek spreman. Bio sam jako zadovoljan i impresioniran kada sam vidio kako je Timothée prigrlio disciplinu i postao, po mom mišljenju, pravi glavni glumac ovog filma."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.