Stephen King kaže da je ovaj horor jedan od najboljih filmova godine

Foto: Twitter/@fantasticfest

KRALJ horora Stephen King ponovno je na X-u podijelio filmsku preporuku sa svojim pratiteljima. Nakon nedavne preporuke za akcijski film Rebel Ridge, koji je prozvao jednim od najboljih filmova na Netflixu, slavni pisac pohvalio je nadolazeći horor The Rule of Jenny Pen.

Imao je premijeru na Fantastic Festu koji se održavao od 19. do 26. rujna ove godine. Film je režirao James Ashcroft, a scenarij su pisali Ashcroft i Eli Kent.

"Pogledao sam jedan od najboljih filmova ove godine. Zove se The Rule of Jenny Pen i preporučujem vam da ga pogledate kada se pojavi na Shudderu. Geoffrey Rush igra glavnu ulogu nasuprot Johna Lithgowa, koji glumi ostarjelog psihopata sa zlom lutkom", napisao je King u svojoj jučerašnjoj objavi na Twitteru.

Što je The Rule of Jenny Pen?

Kao što je King već spomenuo, glavne uloge u filmu igraju oskarovac Geoffrey Rush, koji je glumio u filmovima Shine, Quills i The King’s Speech, te dobitnik Emmyja John Lithgow, poznat po radu na serijama Dexter, Third Rock From the Sun i The Crown.

Film prati arogantnog suca Stefana Mortensena (Rush) koji nakon srčanog udara ostane djelomično paraliziran i završi u staračkom domu. Tamo postaje žrtva naizgled dobroćudnog stanara doma Davea Crealyja (Lithgow), koji terorizira ostale stanare svojom lutkom i izmišljenom igrom The Rule of Jenny Pen.

The Rule of Jenny Pen produciraju Catherine Fitzgerald i Orlando Stewart. Izvršni producenti su Ashcroft, Kent, Lithgow, Rush te Shudderovi Emily Gotto, Nicholas Lazo i Samuel Zimmerman.

Kako piše Variety, horor The Rule of Jenny Pen bit će dostupan na Shudderu 2025. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.