Tim Roth otkrio koji je film mrzio snimati: Učinio sam to zbog obitelji

Screenshot: Youtube

MNOGIMA je slavni glumac i oskarovac Tim Roth poznat po ulogama u nekoliko filmova redatelja Quentina Tarantina, ali i po ulozi u seriji Laži mi.

Glumac je za jedan od filmova na kojima je radio 2014. godine priznao da ga je mrzio snimati, prenosi Far Out Magazine. Riječ je o filmu Ujedinjene nogometne strasti (United Passions), koji je u kina izašao 2015. godine.

"Film je grozan. Mrzio sam ga raditi, bio je to pogrešan film, ali iz pravih razloga", istaknuo je glumac i dodao da je bio primoran raditi na filmu. "Imao sam dvoje djece na fakultetu pa sam morao donijeti odluku. To je vjerojatno bila loša procjena, ali kad jednom donesete tu odluku, morate je slijediti", rekao je Roth, prenosi Far Out. 

Ispričao je da je teško raditi na filmu u kojem ne želite sudjelovati, ali i dodao da mu je drago što je to učinio za svoju obitelj.

Ovaj francuski film na engleskom jeziku govori o podrijetlu svjetskog upravnog tijela nogometne asocijacije FIFA-e. 90 posto filma financirala je sama FIFA, a režirao ga je Frederic Auburtin. Tim Roth u njemu glumi Seppa Blattera, a uz njega igraju Gerard Depardieu i Sam Neill.

Film nije dobio najbolje kritike, a neki su smatrali da je i propagandan budući da je izašao u vrijeme kada je trajao FIFA-in slučaj korupcije iz 2015. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.