Otkriveno koje bi uloge Robbie i Gosling mogli glumiti u prednastavku Oceanovih 11?

Foto: Profimedia

NAKON što se prošlog mjeseca otkrilo da će popularna kriminalistička komedija Oceanovih 11 dobiti svoj prednastavak i da će u njemu glumiti Margot Robbie i Ryan Gosling, sada se sve više priča o kojim bi točno ulogama mogla biti riječ.

Kako prenosi Collider, šuška se da bi Robbie i Gosling mogli utjeloviti uloge roditelja Dannyja Oceana, a ni George Clooney nije protiv te ideje. Na premijeri filma The Boys in the Boat Clooneyja su pitali što misli o ideji da Ryan Gosling i Margot Robbie budu "njegovi" roditelji.

"Margot Robbie je moja majka? Oduvijek sam to mislio. A Ryan Gosling je moj otac. Kad malo bolje razmislite, to ima smisla. Uistinu", našalio se glumac, piše Collider.

Svi detalji oko ovog projekta drže se u strogoj tajnosti, a jedino je poznato da će u njemu glumiti Gosling i Robbie i da je radnja smještena u šezdesete godine prošlog stoljeća. Glasinama da će se ovaj dvojac naći u ulozi roditelja Dannyja Oceana pridonosi i to što je prednastavak najavljen kao "staromodna epska ljubavna priča, avantura prerušena u film o pljački", prenosi Collider.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.