Novi Osvetnici mijenjaju ime nakon što je glavni glumac okrivljen za napad na bivšu

Screenshot: YouTube

Jonathan Majors proglašen je krivim za napad na svoju bivšu djevojku Grace Jabbari. Prema optužnici, kriv je za napad i uznemiravanje bivše djevojke.

Marvel je imao velike planove s Majorsom jer je on trebao glumiti glavnog negativca u trenutnoj sagi o multiverzumu. Glumac je utjelovio Kanga i He Who Remainsa u dva MCU-ova projekta ove godine. Sve je trebalo kulminirati u nadolazećem filmu o Osvetnicima, naziva Osvetnici: Dinastija Kang.

Međutim, čini se da to pada u vodu, barem zasad, ako je vjerovati The Hollywood Reporteru. Prema izvorima bliskim ovom mediju, Marvel želi promijeniti naziv budućeg filma. Unutar studija sada se na taj film referiraju kao na Osvetnike 5. Budućnost filma nije sigurna jer je Marvel u dilemi što učiniti s Kangom, koji je trebao biti velika prijetnja junacima, baš kao što je to nekad bio Thanos.

Nisu ovo jedini problemi vezani uz peti film o Osvetnicima. Prije mjesec dana doznalo se da je projekt ostao bez redatelja nakon što je tu poziciju napustio Destin Daniel Cretton. Jedino što se zna jest da na scenariju radi tvorac Lokija Michael Waldron.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.